Qui som
Sweetsinn és concebut com un projecte de taller de rebosteria creativa d’alta qualitat, a porta tancada i amb productes sense gluten i vegans. Volem oferir excel·lència pastissera a un públic amb diferents necessitats nutricionals: celíacs i/o intolerants o al·lèrgics, per exemple, a la lactosa o els ous, així com a persones vegetarianes i veganes.
Actualment, hi ha una tendència creixent pel respecte animal i l’alimentació basada exclusivament en plantes. Alhora trobem una manca d’opcions per a persones amb celiaquia, al·lèrgies o intoleràncies alimentàries. L’objectiu a curt termini de Sweetsinn és normalitzar l’alta pastisseria sense gluten i vegana com a una rebosteria de qualitat, atractiva a la vista, saborosa i més saludable. Volem que sigui una experiència sensorial per als paladars més exigents i elaborada artesanalment, tot això respectant el medi ambient.
Tenim cura de les persones i del seu benestar, apostant per l’excel·lència dels productes i el respecte als animals i al medi ambient.